Riivi rosmariinin oksista lehdet ja vuole oksien kärjet teräviksi veitsellä.
Puhdista sienet. Pujota lehdettömiin oksiin vuorotellen sieniä ja laakerin ja salvian lehtiä.
Sudi valmiit vartaat sitruunamehulla maustetulla oliiviöljyllä ja paista keskilämpöisellä pannulla muutama minuutti välillä kääntäen.
Voitele vartaita öljyllä paiston aikana ja mausta suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla.
Vartaiden paistuessa valmista polenta. Keitä polenta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita siihen silputtu rosmariini, pilkotut oliivit ja juustoraaste.
Nosta polentapuurosta kiekkoja öljytylle leivin- tai voipaperille, anna kiekkojen jäähtyä, jotta puuro jähmettyy. Paista hyytyneet kiekot kuumalla pannulla voi-öljyseoksessa kummaltakin puolelta.