Viikuna-vuohenjuustotorttu
Julkaistu
Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!
Ainekset
- 2 voitaikinalevyä
- 4 tuoretta viikunaa
- 50 g vuohenjuustoa
- 1 rosmariininoksa
- hunajaa
Valmistusohje
Aseta taikinalevyt leivinpellille leivinpaperin päälle. Viipaloi viikunat ja pane taikinan päälle. Nypi rosmariinin lehdet, hienonna ne ja ripottele viikunoille. Valuta päälle hunajaa ja paista 200 asteessa, kunnes pinta on saanut kunnolla väriä. Suikaloi vuohenjuusto leivonnaisen päälle ja tarjoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku