Chimichurry-kastike

Strömsöstäkin tunnetun keittiömestari, tv-kokki ja kirjailija Paul Svenssonin ja Novellen hyvän mielen brunssin reseptejä!

Ainekset

  • 100 g persiljaa
  • 1 vihreä chili
  • 1 sipuli
  • 1 sitruuna
  • 3 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Hienonna persilja ja laita se kulhoon, lisää hienonnettua chiliä ja sipulia.

Lisää oliiviöljy sekä yhden sitruunan mehu ja kuori. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa lihan kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!