Ruskista kaikki jauhetut lihat valurautapannussa. Käytä paistamiseen voita. Ruskista jauhelihat kauniin vaaleanruskeiksi. Lisää kuutioidut sipulit, hienonnettu valkosipuli ja karkeaksi hienonnetut sillifileet. Lisää seuraavaksi anjovikset ja tomaattipyree ja lopuksi konjakki sekä vesi.
Anna kiehua hiljalleen keskilämmöllä puolisen tuntia ja hienonna tämän jälkeen kaikki ainekset huolellisesti sauvasekoittimella.
Aseta pata uuniin ilman kantta ja anna vorschmackin kypsyä uunissa 160 asteessa 2,5–3 tuntia. Sekoita vorschmackia silloin tällöin, kunnes siitä tulee tiivistä.
Tarjoa vorschmack uuniperunan, suolakurkun, smetanan ja etikkapunajuuren kanssa.
Muista pestä punajuuret hyvin ennen niiden keittämistä. Älä kuori punajuuria tai leikkaa niiden varsia pois, jotta niiden maku tai väri ei laimene.
Keitä punajuuria noin 35 minuuttia, kunnes ne tuntuvat pehmeiltä, kun pistät niitä haarukalla. Jäähdytä keitetyt punajuuret kylmässä vedessä; tämä helpottaa punajuurien kuorimista.
Valmista seuraavaksi helppo marinadi. Sekoita keskenään punaviinietikka, hunaja, suola ja mustapippuri. Sekoita ainekset vispilällä ja lisää sitten marinadiin oliiviöljy. Vatkaa samalla, kun lisää öljyä.
Lisää punajuuret ja jäähdytä jääkaapissa noin puolen tunnin ajan.