Julia Childin kermainen kanakastike valmistetaan näin:
- Lämmitä uuni 200-asteiseksi
- Hiero sitruunamehua broilerin rintafileiden pintaan. Ripottele päälle suolaa ja valkopippuria.
- Kuumenna voi uuninkestävässä padassa. Kuullota hiennonnettua sipulia hetki, älä ruskista. Lisää sitten joukkoon viipaloidut sienet ja anna hautua pari minuuttia. Älä anna sienien ruskistua. Ripottele päälle hieman suolaa.
- Kääntele broilerin rintafileet voi-sieniseoksessa ja laita pata uuniin. Peitä kannella. Kypsennä broilerin rintafileitä noin 25–35 minuuttia, kunnes ne ovat läpikypsiä.
- Ota pata uunista ja nostele rintafileet hetkeksi esimerkiksi erilliselle lautaselle.
- Tee kastike: lisää padassa olevaan voi-sieniseokseen kanaliemi ja viini. Keittele, kunnes nesteestä tulee hieman siirappimaista. Sekoita joukkoon kerma ja keittele vielä hetki, kunnes kastike sakenee.
- Ota pata pois liedeltä, maista ja mausta tarvittaessa sitruunamehulla.
- Sekoita kypsät rintafileet kastikkeen joukkoon. Tarjoile heti ja viimeistele annos tuoreella persiljalla. Tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.