Hunajakuorrutetut kastanjat
Julkaistu
Syötävät kastanjat ovat tuontitavaraa. Tarkista kaupassa, että ne ovat tuoreita eivätkä kuivia. Kotimaisia hevoskastanjoita ei voi valitettavasti syödä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- ½ dl hunajaa
- 500 g kuorittuja kastanjoita
Valmistusohje
1. Sulata hunaja pannussa ilman että se palaa.
2. Lisää kuoritut tai paahdetut kastanjat pannuun ja kääntele ne kunnes ne on kuorrutettu joka puolelta.
3. Valuta leivinpaperilla. Suolaa kevyesti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka