Ylellinen pihvivoileipä
Maukas yövoileipä. Voit myös tarjoilla pihvin ranskalaisten perunoiden ja vihersalaatin kera.
2 kpl
- 2 pehmeää rieskaleipää
- voita
- 2 lehtipihviä
- salaattia
- 2 kananmuna
- currya
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 1 pieni punasipuli, hienonnettuna
- 2-3 rkl murustettua viherhomejuustoa
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 rkl kermaa
Valmistusohje
1. Mausta pihvit ja paista ne. Voitele leivät. Sekoita täyte ja levitä pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin ja laita salaatti ja pihvit leiville. Paista munat ja laita voileiville. Puuteroi currylla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno