Täytetyt jauhelihapihvit
Mausteinen täyte on todella hyvää. Voit käyttää samaa täytettä myös lehtipihveihin.
Neljälle
- 600 g sikajauhelihaa
- 1 muna
- 2 rkl vehnäjauhoa
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 1 pieni rasia anjovisfileitä hienonnettuna
- 2 pientä sipulia silputtuna
- 2 rkl kaprista
- 2 tl dijonsinappia
- munankeltuainen
Lisäksi
- raastettua porkkanaa ja retiisiä
Valmistusohje
1. Sekoita mureketaikina ja muotoile 8 samankokoista pihviä, taputtele ne ohuiksi.
2. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se neljälle pihville. Peitä toisilla pihveillä ja painele reunat yhteen.
3. Paista pihvejä hitaasti miedolla lämmöllä 7-8 minuuttia kummaltakin puolelta, tai ruskista ne nopeasti ja jälkikypsytä uunissa.
4. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin sekä porkkana- ja retiisiraasteen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka