Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetyt jauhelihapihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mausteinen täyte on todella hyvää. Voit käyttää samaa täytettä myös lehtipihveihin.

Neljälle

  • 600 g sikajauhelihaa
  • 1 muna
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 1 pieni rasia anjovisfileitä hienonnettuna
  • 2 pientä sipulia silputtuna
  • 2 rkl kaprista
  • 2 tl dijonsinappia
  • munankeltuainen

Lisäksi

  • raastettua porkkanaa ja retiisiä

Valmistusohje

1. Sekoita mureketaikina ja muotoile 8 samankokoista pihviä, taputtele ne ohuiksi.

2. Sekoita täytteen ainekset ja jaa se neljälle pihville. Peitä toisilla pihveillä ja painele reunat yhteen.

3. Paista pihvejä hitaasti miedolla lämmöllä 7-8 minuuttia kummaltakin puolelta, tai ruskista ne nopeasti ja jälkikypsytä uunissa.

4. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin sekä porkkana- ja retiisiraasteen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Jauhelihapihvit