Yrttimausteiset taimenet
Superyksinkertaista tehdä, mutta niin hyvää. Voit myös grillata kalapaketin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 annosta taimenta
- 150 g voita
- 3 rkl tillisilppua
- 3 rkl persiljasilppua
- 3 rkl ruohosipulisilppua
- sitruunaa
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen: Sekoita voi ja yrtit. Suolaa kalat sisä- ja ulkopuolelta. Purista vähän sitruunaa kaloille ja jaa yrttivoi kalojen sisään.
2. Laita kalat voidellulle folioarkille ja kääri ne pakettiin. Pane paketti uunipannulle ja kypsennä keskiuunissa noin 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka