Grillattu ahven foliossa

Jos sinulla on ollut kalaonnea, haluat kenties nauttia saaliista heti. Silloin vain grilli röyhyämäään!

Neljälle

  • 4 annosahventa
  • 1 nippu tilliä
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 150 g voita
  • 1 sitruuna
  • suolaa

Valmistusohje

1. Perkaa kalat ja suolaa sisä- ja ulkopuolelta. Voitele 4 folioarkkia kevyesti ja aseta ahven kullekin arkille. Täytä kalojen vatsat silputuilla yrteillä. Lisää viimeiseksi pari isoa voinokaretta.

2. Kääri paketit kiinni ja grillaa. Käännä paketteja muutaman kerran.

3. Kun paketit avataan tarjoillessa, puristaa sitruunaa annoksille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!