Kapristurskaa paketissa

Kalapaketit soveltuvat myös useammalle ruokailijalle. Paketit voi mainiosti myös valmistaa grillillä. Vaihtele kalalajiketta sen mukaan, mitä on tarjolla, myös pakastekala käy.

Yhdelle

  • 1 selkäviipale turskaa
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 pieni tomaatti, viipaloituna
  • 1 dl viipaloitua purjoa
  • muutama parsakaalinkimppu
  • 1 rkl voita
  • 1 sitruunalohko

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala alumiinifolioarkille, ripottele päälle suolaa ja kapriksia.

2. Asettele vihannekset kalan ympärille ja voinokare kalan päälle. Kääntele folio kiinni paketiksi, laita se uunivadille.

3. Laita vati uuniin n. 20 minuutiksi, tai kunnes kala tuntuu kypsältä. Tarjoile sitruunan kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!