Kapristurskaa paketissa
Kalapaketit soveltuvat myös useammalle ruokailijalle. Paketit voi mainiosti myös valmistaa grillillä. Vaihtele kalalajiketta sen mukaan, mitä on tarjolla, myös pakastekala käy.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Yhdelle
- 1 selkäviipale turskaa
- 1 maustemitta suolaa
- 1 rkl kapriksia
- 1 pieni tomaatti, viipaloituna
- 1 dl viipaloitua purjoa
- muutama parsakaalinkimppu
- 1 rkl voita
- 1 sitruunalohko
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala alumiinifolioarkille, ripottele päälle suolaa ja kapriksia.
2. Asettele vihannekset kalan ympärille ja voinokare kalan päälle. Kääntele folio kiinni paketiksi, laita se uunivadille.
3. Laita vati uuniin n. 20 minuutiksi, tai kunnes kala tuntuu kypsältä. Tarjoile sitruunan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka