Makrillia vihreällä pedillä

Tämä on hyvä ruokalaji, jos sinulla on kiire.

Kolmelle-neljälle

  • 3 savustettua makrillia
  • 2 pkt pakastettua lehtipinaattia
  • 1 tl raastettua muskottia
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata pinaatti ja pohjusta sillä voideltu vuoka. Laita päälle muutama voinokare ja ripottele päälle muskottia.

2. Laita kalat pinaattipedille ja peitä vuoka foliolla. Laita uuniin n. 15 minuutiksi niin että kalat ovat kokonaan lämmenneet. Tarjoile vastakeitettyjen perunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.