Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen testasi uutuuskirjan kesäisiä jauhelihapihvejä.
Sivumaku-blogissa herkutellaan tällä kertaa olutasiantuntija Anikó Lehtisen Ihan ulkona -uutuuskirjan mausteisilla jauhelihapihveillä.
Nämä maukkaan mehevät pihvit sopivat Kinnusen mukaan kesäpöytään sellaisenaan salaatin kera tai miksei vaikka burgerinkin väliin.
– Kokkasin kirjasta ensimmäiseksi mausteiset jauhelihapihvit. Veikkaan, että reseptissä mainittu chorizo tarkoittaa kypsää makkaraa, mutta otin silti tilalle raakamakkaraa. Enkä katunut hetkeäkään. Loistavan maukas pihvi, joka toimii niin salaatin kera kuin varmasti superhyvin vaikka burgerinkin välissä. Jauhelihaksi valitsin naudanlihan, jolle raakachorizo antaa mukavasti rasvaa ja mehevyyttä mukaan. Mutta vaihda lihat mieleiseksesi, jos huvittaa.
Katso mehevien jauhelihapihvien resepti Sivumaku-blogista.
***
0:34