Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen päätti kokeilla hieman tavallisesta poikkeavaa lohireseptiä.
– Joskus tulee tunne, että haluaa syödä jotain ihan muuta. Törmäsin hiukan epämääräiseen reseptiin, josta homma lähti rakentumaan, Jani Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.
Kinnunen päätti testata sake-marinoitua lohta, paistettua katkarapuriisiä ja ananasta. Bloggaaja päätti antaa ananakselle mahdollisuuden ruossa, vaikka yleensä ei hedelmää pahemmin ruoanlaitossa hyödynnä.
– Oikein kylmäsi, kun mietin, tuleeko tästä sellainen karibialaisen keittiön tyylinen makusotku. Lopputulema oli vinkeä. Raikas, maukas, säpäkkä ja moniulotteinen, hiukan outo. Eli juuri sitä, mitä lähdin hakemaan. Jotain ihan muuta. Tämä on loistava ruoka tähderiisin käyttämiseen, Kinnunen vinkkaa.