Milloin söit viimeksi? Legendaarinen kastike on täydellinen varhaisperunoille
Kananmunakastike on klassikkoruokaa jo vuosikymmenien ajalta. Katso videolta, miten hittisoosi valmistuu.
Milloin söit viimeksi iki-ihanaa kananmunakastiketta? Tämä klassikkokastike on monen mielestä täydellinen makupari esimerkiksi kesän varhaisperunoille. Kananmunakastikkeen kaveriksi sopii myös monenlaiset kalat.
Koostumus jakaa mielipiteet
Kananmunakastike on käytännössä suurustettu valkokastike, jonka joukkoon lisätään kananmunaa. Kastikkeen koostumus jakaa mielipiteet: jotkut haluavat kastikkeen sekaan isoja kananmunaviipaleita, kun taas toiset pitävät enemmän hienoksi pilkotuista kananmunista.
Katso jutun yllä olevalta videolta ohje kastikkeen valmistamiseen ja nappaa resepti: Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka