Nyt kokataan taas arjen parhaita luottoruokia! Arkiruokahitti-juttusarjassamme vinkataan helppoja ja nopeita koko perheen ruokasuosikkeja. Nyt herkutellaan legendaarisella pastalla.
Arkiruokahitti-juttusarjassa annetaan estradi lukijoidemme suosikkiohjeille Maikkarin reseptiarkistosta. Hittireseptien joukkoon mahtuu kaikkea kotikeittiön klassikoista uusiin herkkuruokiin. Oletko jo testannut esimerkiksi supersuosittua lohipastaa, Sadun mahtavia kalapuikkoja, törkeän hyvää Harri Syrjäsen kantarellipastaa tai Hannan nerokasta versiota pinaattiletuista?
Nyt tehdään yhtä suomalaisten suosikiksi noussutta arkiruokaa, avokadopastaa.
Lue myös: Alle kahden euron kilohinta! Ostoskoriin kannattaa nyt napata fantastinen raaka-aine
Avokadopasta on legenda – hittiohje täyttää jo 10 vuotta
Onko legendaarinen avokadopasta vakiinnuttanut paikkansa teidänkin ruokapöydässänne? Avokadopastan suosio sai alkunsa vuonna 2012 ja se oli ensimmäisiä sosiaalisen median "räjäyttäneitä" ruokaohjeita Suomessa. Alexander Gullichsenin ideoima ja silloiselle vaimolleen Hannalle tarjoama pasta nousi niin suosituksi, että pastan ainekset pääsivät paikoin loppumaan kaupoista.
Siitä asti avokadopasta on keikkunut suosituimpien ruokaohjeiden kärjessä myös MTV Uutisten Makuja-ruokasivuston reseptipankissa.
Myöhemmin avokadopastasta on kehitelty erilaisia versioita niin ruokavaikuttajien kuin urheilijoidenkin keskuudessa. Kannattaa testata alkuperäisen reseptin lisäksi esimerkiksi tätä Mörkö-Markon kana-avokadopastaa, Harri Syrjäsen lohi-avokadopastaa tai vähähiilihydraattista, pastatonta avokadopastaa.
Nappaa alkuperäisen arkiruokahitin ohje: Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
Katso myös video: Näin valmistuu Harri Syrjäsen lohi-avokadopasta
0:57