Anu vinkkaa kolme pääsiäisherkkua: "Hirveän nopeat ja helpot tehdä"
Pääsiäisenä ilmassa on jo kevään tuntu, joten tarjoiltavatkin voivat olla raikkaan keväisiä. Huomenta Suomessa valmistettiin kolme helppoa tarjottavaa pääsiäispöytään.
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili Huomenta Suomessa näyttämässä kolme helppoa tarjottavaa pääsiäiselle ja keväälle.
Usein raskaankin pääsiäisruoan kanssa käy hyvin raikas mangojuustokakku tai näppärästi valmiiksi annoskulhoihin valmistetut appelsiiniset pääsiäislotat.
Suolaiset brie-parsataskut sen sijaan sopivat niin kahvipöytään kuin iltapalaksi ja niiden valmistaminen sujuu hetkessä.
– Hirveän nopeat ja helpot tehdä, kaikki onnistuvat. Erittäin hyvän makuisia, suosittelen kokeilemaan, Heinaro toteaa.
Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten valmistuvat mangojuustokakku sekä appelsiiniset pääsiäislotat. Artikkelin lopusta löytyvällä videolla Heinaro puolestaan näyttää, miten juustokakku ja pääsiäislotat koristellaan ja miten helposti brie-parsataskut valmistetaan.
Reseptit voit katsoa täältä:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka