Pääsiäisenä ilmassa on jo kevään tuntu, joten tarjoiltavatkin voivat olla raikkaan keväisiä. Huomenta Suomessa valmistettiin kolme helppoa tarjottavaa pääsiäispöytään.
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili Huomenta Suomessa näyttämässä kolme helppoa tarjottavaa pääsiäiselle ja keväälle.
Usein raskaankin pääsiäisruoan kanssa käy hyvin raikas mangojuustokakku tai näppärästi valmiiksi annoskulhoihin valmistetut appelsiiniset pääsiäislotat.
Suolaiset brie-parsataskut sen sijaan sopivat niin kahvipöytään kuin iltapalaksi ja niiden valmistaminen sujuu hetkessä.
– Hirveän nopeat ja helpot tehdä, kaikki onnistuvat. Erittäin hyvän makuisia, suosittelen kokeilemaan, Heinaro toteaa.
Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten valmistuvat mangojuustokakku sekä appelsiiniset pääsiäislotat. Artikkelin lopusta löytyvällä videolla Heinaro puolestaan näyttää, miten juustokakku ja pääsiäislotat koristellaan ja miten helposti brie-parsataskut valmistetaan.
Reseptit voit katsoa täältä:
Mangojuustokakku
Appelsiininen pääsiäislotta
Brie-parsataskut
10:11