Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Anu vinkkaa kolme pääsiäisherkkua: "Hirveän nopeat ja helpot tehdä"

9:06img
Kotitalouden lehtori Anu Heinaro näyttää, miten valmistetaan mangojuustokakku sekä appelsiininen pääsiäislotta.
Julkaistu 26.03.2024 12:32

MTV LIFESTYLE

Pääsiäisenä ilmassa on jo kevään tuntu, joten tarjoiltavatkin voivat olla raikkaan keväisiä. Huomenta Suomessa valmistettiin kolme helppoa tarjottavaa pääsiäispöytään.

Kotitalouden lehtori Anu Heinaro vieraili Huomenta Suomessa näyttämässä kolme helppoa tarjottavaa pääsiäiselle ja keväälle.

Usein raskaankin pääsiäisruoan kanssa käy hyvin raikas mangojuustokakku tai näppärästi valmiiksi annoskulhoihin valmistetut appelsiiniset pääsiäislotat.

Suolaiset brie-parsataskut sen sijaan sopivat niin kahvipöytään kuin iltapalaksi ja niiden valmistaminen sujuu hetkessä.

– Hirveän nopeat ja helpot tehdä, kaikki onnistuvat. Erittäin hyvän makuisia, suosittelen kokeilemaan, Heinaro toteaa.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten valmistuvat mangojuustokakku sekä appelsiiniset pääsiäislotat. Artikkelin lopusta löytyvällä videolla Heinaro puolestaan näyttää, miten juustokakku ja pääsiäislotat koristellaan ja miten helposti brie-parsataskut valmistetaan.

Reseptit voit katsoa täältä:

Mangojuustokakku

Appelsiininen pääsiäislotta

Brie-parsataskut

10:11img

Kotitalouden lehtori Anu Heinaro näyttää, miten koristelet mangojuustokakun ja appelsiiniset pääsiäislotat. Lisäksi videolla neuvotaan ohje helppoihin brie-parsataskuihin. Yllätysvieraaksi saapuu Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Matti McConaughey.

Lue myös: Toimittaja testasi pääsiäisen pupumuffinit: "Oli vain pakko nauraa vedet silmissä"

Lue myös: Kinderkakku on varma hittiherkku: Helppo suklaakakku, joka valmistuu nopeasti!

Katso Makuja-sivuston parhaat reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Pääsiäinen