Itämainen seipaistos

Herkkusienistä ja seikuutioista valmistuu ihana itämainen kalapaistos. Kokeile Sami Garamin helppoa ja maukasta reseptiä!

Ainekset

  • 1 pkt (400 g) seikuutioita
  • 10 g voita
  • 1 sipuli
  • 1 rasia herkkusieniä
  • pala inkivääriä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl jauhettua currya
  • 1 sitruunan mehu
  • 300 g kiinankaalia
  • suolaa
  • riisinuudeleita

Valmistusohje

Kuumenna voi pannulla ja nostele jäiset kalanpalat siihen. Ripottele mukaan vähän suolaa.

Paista kaikki kalojen pinnat ja lisää lohkotut sienet ja sipuli pannulle. Mausta currylla, silputulla inkiväärillä, valkosipulilla ja sitruunan mehulla. Anna hautua kunnes kala on kypsää.

Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää pannulle, kalojen päälle aivan lopuksi. Sekoita niin, että kaali lämpenee ja kaada paistos nopeasti kiehautettujen nuudelien päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.