Itämainen seipaistos
Herkkusienistä ja seikuutioista valmistuu ihana itämainen kalapaistos. Kokeile Sami Garamin helppoa ja maukasta reseptiä!
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Ainekset
- 1 pkt (400 g) seikuutioita
- 10 g voita
- 1 sipuli
- 1 rasia herkkusieniä
- pala inkivääriä
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl jauhettua currya
- 1 sitruunan mehu
- 300 g kiinankaalia
- suolaa
- riisinuudeleita
Valmistusohje
Kuumenna voi pannulla ja nostele jäiset kalanpalat siihen. Ripottele mukaan vähän suolaa.
Paista kaikki kalojen pinnat ja lisää lohkotut sienet ja sipuli pannulle. Mausta currylla, silputulla inkiväärillä, valkosipulilla ja sitruunan mehulla. Anna hautua kunnes kala on kypsää.
Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää pannulle, kalojen päälle aivan lopuksi. Sekoita niin, että kaali lämpenee ja kaada paistos nopeasti kiehautettujen nuudelien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku