Itämainen seipaistos
Herkkusienistä ja seikuutioista valmistuu ihana itämainen kalapaistos. Kokeile Sami Garamin helppoa ja maukasta reseptiä!
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Ainekset
- 1 pkt (400 g) seikuutioita
- 10 g voita
- 1 sipuli
- 1 rasia herkkusieniä
- pala inkivääriä
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 rkl jauhettua currya
- 1 sitruunan mehu
- 300 g kiinankaalia
- suolaa
- riisinuudeleita
Valmistusohje
Kuumenna voi pannulla ja nostele jäiset kalanpalat siihen. Ripottele mukaan vähän suolaa.
Paista kaikki kalojen pinnat ja lisää lohkotut sienet ja sipuli pannulle. Mausta currylla, silputulla inkiväärillä, valkosipulilla ja sitruunan mehulla. Anna hautua kunnes kala on kypsää.
Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää pannulle, kalojen päälle aivan lopuksi. Sekoita niin, että kaali lämpenee ja kaada paistos nopeasti kiehautettujen nuudelien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi