Herkkusienistä ja seikuutioista valmistuu ihana itämainen kalapaistos. Kokeile Sami Garamin helppoa ja maukasta reseptiä!

Ainekset

  • 1 pkt (400 g) seikuutioita
  • 10 g voita
  • 1 sipuli
  • 1 rasia herkkusieniä
  • pala inkivääriä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl jauhettua currya
  • 1 sitruunan mehu
  • 300 g kiinankaalia
  • suolaa
  • riisinuudeleita

Valmistusohje

Kuumenna voi pannulla ja nostele jäiset kalanpalat siihen. Ripottele mukaan vähän suolaa.

Paista kaikki kalojen pinnat ja lisää lohkotut sienet ja sipuli pannulle. Mausta currylla, silputulla inkiväärillä, valkosipulilla ja sitruunan mehulla. Anna hautua kunnes kala on kypsää.

Leikkaa kiinankaali suikaleiksi ja lisää pannulle, kalojen päälle aivan lopuksi. Sekoita niin, että kaali lämpenee ja kaada paistos nopeasti kiehautettujen nuudelien päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapata