Grillattua kuhaa ja punajuuripyttipannua
Grillatun kuhan kruunaa terveellinen punajuuripyttipannu.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Raaka-aineet
- 4 ruodotonta kuhafileetä
- 4 perunaa
- 4 keskikokoista punajuurta
- 1 sipuli
- 2 suolakurkkua
- 2 rkl kaprista
- 1 dl persiljaa
- 1 dl valkoviiniä
- voita
- mustapippuria ja merisuolaa myllystä
Kastike
- 1,5 dl smetanaa
- 1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
Valmistusohje
Silppua sipuli, kuutioi kuoritut punajuuret ja perunat. Kuullota nämä vähässä voissa kattilassa. Lisää valkoviini ja anna kiehua pienellä lämmöllä kypsäksi.
Lisää kuutioitu kurkku, kapris ja persilja. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Mausta kuhafileet pippurilla, suolalla ja sivele fileiden päälle ohuesti pehmeää voita.
Grillaa muutama minuutti noin 225-asteisessa uunissa grillivastuksilla. Nosta kalat pyttipannun päälle ja tarjoa sinappi-smetanakastikkeen kanssa. Koristele tuoreilla yrteillä.
Katso kastikkeen valmistus videolta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku