Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lämmin makrillisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihanan ruokaisa salaatti aloittaa viikonlopun vieton. Kevyttä, herkullista ja maistuvaa.

Ainekset

  • 250 g säilöttyjä makrillifileitä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 50 g cashew-pähkinöitä
  • 1 rkl kapriksia
  • 2 rkl vadelmaviinietikkaa
  • 100 g jäävuorisalaattia
  • 50 g rucolaa
  • 50 g punasalaattia
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • tilliä
  • (tuoretta leipää)

Valmistusohje

Kuumenna pannulla oliiviöljyä. Kuullota lohkottu sipuli, kirsikkatomaatit ja cashew-pähkinät. Mausta kapriksilla ja viinietikalla ja nosta makrillit pannulle. Anna kalojen vain lämmetä - älä paista niitä.

Revi salaatit lautasille ja kumoa pannulla olevat ainekset liemineen päälle. Halkaise kananmuna ja nosta se salaatin päälle. Koristele ja mausta lopuksi tillillä. Tarjoa lisänä tuoretta leipää.

Tuoreimmat aiheesta

Lämmin salaatti