Paistettua haukea ja lohta
Terveellinen ateria lohesta ja hauesta. Näyttäviä kalapihvejä kelpaa tarjoilla hienommissakin ruokahetkissä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 300 g ruodottomia lohikuutiota
- 300 g ruodottomia haukikuutiota
- 1 dl smetanaa
- silputtua tilliä
- puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
- suolaa
- valkopippuria
- perunapyrettä
- kasviksia
Valmistusohje
Sekoita hauki- ja lohikuutiot keskenään ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää smetana ja raastettu sitruunan kuori sekä silputtu tilli. Painele seos annosvuokiin ja paista 185 asteisessa uunissa noin 10-12 min.
Voit myös kypsentää kalapihvit paistinpannulla. Tarjoile kalapihvit esimerkiksi perunapyreen ja kasvisten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti