Paistettua haukea ja lohta

Terveellinen ateria lohesta ja hauesta. Näyttäviä kalapihvejä kelpaa tarjoilla hienommissakin ruokahetkissä!

Ainekset

  • 300 g ruodottomia lohikuutiota
  • 300 g ruodottomia haukikuutiota
  • 1 dl smetanaa
  • silputtua tilliä
  • puolikkaan sitruunan kuori raastettuna
  • suolaa
  • valkopippuria
  • perunapyrettä
  • kasviksia

Valmistusohje

Sekoita hauki- ja lohikuutiot keskenään ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää smetana ja raastettu sitruunan kuori sekä silputtu tilli. Painele seos annosvuokiin ja paista 185 asteisessa uunissa noin 10-12 min.

Voit myös kypsentää kalapihvit paistinpannulla. Tarjoile kalapihvit esimerkiksi perunapyreen ja kasvisten kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!