Alkuruokasalaatti pinaatilla ja avokadolla
Aloita päivällinen mukavalla salaatilla. Tämä on värikäs ja maukas. Käytä keitettyjä purkkipapuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 100 g tuoretta pinaattia
- ½ friseesalaatti
- 2 tomaattia
- 1 pieni punasipuli
- 1 avokado
- 1 ½ dl keitettyjä, punaisia papuja
- 2 limeä
Valmistusohje
1. Huuhdo pinaatti ja salaatti, taputtele ne kuivaksi pyyhkeiden välissä. Peitä suuri vati salaatinlehdillä ja pinaatilla. Lisää viipaloituja tomaatteja ja ohuesti lohkottua punasipulia. Ripottele päälle suolaa.
2. Halkaise avokado, koverra siitä aika pieniä paloja ja asettele ne salaatin päälle. Purista toisesta limestä mehu avokadon päälle.
3. Ripottele pavut salaattivadille, asettele lopuksi päälle ohuita limeviipaleita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku