Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Alkuruokasalaatti pinaatilla ja avokadolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Aloita päivällinen mukavalla salaatilla. Tämä on värikäs ja maukas. Käytä keitettyjä purkkipapuja.

Neljälle

  • 100 g tuoretta pinaattia
  • ½ friseesalaatti
  • 2 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 avokado
  • 1 ½ dl keitettyjä, punaisia papuja
  • 2 limeä

Valmistusohje

1. Huuhdo pinaatti ja salaatti, taputtele ne kuivaksi pyyhkeiden välissä. Peitä suuri vati salaatinlehdillä ja pinaatilla. Lisää viipaloituja tomaatteja ja ohuesti lohkottua punasipulia. Ripottele päälle suolaa.

2. Halkaise avokado, koverra siitä aika pieniä paloja ja asettele ne salaatin päälle. Purista toisesta limestä mehu avokadon päälle.

3. Ripottele pavut salaattivadille, asettele lopuksi päälle ohuita limeviipaleita.

Tuoreimmat aiheesta

Alkupala