Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Amerikkalainen suklaakakku

Julkaistu 26.02.2013 15:55

Amerikassa kaikki on paremmin; ainakin tämä kakku sulaa suussa.

Ainekset

  • 120 g tummaa suklaata
  • 200 g voita tai margariinia
  • 4 kananmunaa
  • 4 dl sokeria
  • 3 tl vanilliinisokeria
  • 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ohrakasta
  • 100 g saksanpähkinöitä

Valmistusohje

Sulata suklaa ja rasva. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää hieman jäähtynyt suklaa-margariiniseos, jauhot, vanilliinisokeri ja murskatut saksanpähkinät muna-sokerivaahtoon.

Kypsennä vuoassa (halkaisija on noin 23 cm) 180-asteessa noin tunti. Kakun kuuluu olla sisältä hieman kostea. Tarjoa sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Suklaakakku