Pikapulla

Pikainen pulla paistuu puolessa tunnissa!

Ainekset

  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl Ohrakasta
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 tl kardemummaa
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl maitoa
  • 100 g margariinia sulatettuna

Päälle

  • Schwartau Samt - vadelmahilloa
  • mantelirouhetta
  • raesokeria

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon munat, maito ja sulatettu, jäähtynyt margariini. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se voideltuun, jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 24 cm).

Nostele hillosilmiä taikinan pinnalle ja ripottele päälle vielä mantelirouhetta sekä raesokeria. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!