Pikapulla
Pikainen pulla paistuu puolessa tunnissa!
Ainekset
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ dl Ohrakasta
- 1 ½ dl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 2 tl kardemummaa
- 2 tl vanilliinisokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 kananmunaa
- 3 dl maitoa
- 100 g margariinia sulatettuna
Päälle
- Schwartau Samt - vadelmahilloa
- mantelirouhetta
- raesokeria
Valmistusohje
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon munat, maito ja sulatettu, jäähtynyt margariini. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se voideltuun, jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 24 cm).
Nostele hillosilmiä taikinan pinnalle ja ripottele päälle vielä mantelirouhetta sekä raesokeria. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku