Suklaakakku
Tämä on pehmeä ja maukas suklaakakku. Suorastaah täydellinen tee- tai kahvikupposen kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 kakkuun
- 3 dl kidesokeria
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 4 rkl kaakaojauhetta
- 150 g voisulaa
- 2 kananmunaa
- 1 ½ dl kuumaa vettä
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Yhdistä kuivat ainekset.
2. Lisää rasva ja sitten munat yksi kerrallaan.
3. Lisää lopuksi vesi ja sekoita hyvin. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista uunin alatasolla 45-50 minuuttia.
4. Koristele kakku tomusokerilla sapluunan avulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka