1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sekoita jauhot, suola, munat ja maito, vatkaa sileäksi taikinaksi ja anna turvota 10 minuuttia.
3. Laita uunipannuun leivinpaperia, penslaa se voisulalla.
4. Kaada taikina pannuun, paista kypsäksi uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.
5. Paista sipuli pehmeäksi voissa. Kääntele mukaan anjovikset liemineen ja kuumenna. Ota liedeltä.
6. Kumoa pannukakku uudelle leivinpaperilla ja vedä pois paistopaperi.
7. Levitä päälle täyte, ripottele päälle persiljaa ja kääri rullalle lyhyestä päästä alkaen.
8. Laita rulla sauma alaspäin uunivadille. Ripottele päälle juustoa. Gratinoi 250-asteisessa uunissa kunnes juusto on sulanut. Viipaloi.