Omenapannukakku pekonilla
Ihanaa kotiruokaa.
Neljälle
- 3 kananmunaa
- ½ tl suolaa
- 3 tl sokeria
- 6 dl maitoa
- 2 ¾ dl vehnäjauhoja
- 140 g suikaloitua pekonia
- 2 omenaa, ohuina lohkoina
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Voitele suuri paistinpannu (uuninkestävällä kahvalla) tai uunipannu. Paista pekonit ja laita vuokaan omenalohkojen kera.
2. Vatkaa taikina ja kaada vuokaan. Paista uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa