Mainos

Tässä pannukakkuun käytetään tähteeksi jäänyttä kaurapuuroa eli mukana ei ole lainkaan vehnäjauhoja. Tee tämä herkullinen pannari kookosmaitoon, jolloin saat siitä eksoottisemman makuisen ja maidottoman. Vanilja ja kardemumma sopivat puolestaan oikein hyvin mausteeksi. Hedelmäpalat ja hillosilmä kruunaavat nämä kätevät herkut.

Ainekset

  • n.15 kpl

Puuro

  • ½ l vettä
  • 2½ dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita

Lisäksi taikinaan

  • 4 munaa
  • 4 dl kookosmaitoa tai kaurajuomaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl kardemummaa
  • (1 rkl sokeria)

Päälle

  • 1 iso omena
  • 1 dl paistonkestävää marmeladia
  • (3 rkl kookoshiutaleita)

Tarjoiluun

  • vaniljatuorejuustoa, hedelmäkuutioita

Valmistusohje

Valmista kaurapuuro pakkauksen ohjeen mukaan tai käytä ohjeeseen ½ litraa (450–500 g) tähteeksi jäänyttä puuroa. Sekoita jäähtyneeseen puuroon muut pannukakun aineet. Nostele kauhalla tasaista seosta voideltuihin muffinipellin koloihin (n. 3/4 täyteen) tai uunipellille voidellulle leivinpaperille. Laita jokaisen annospannarin keskelle (pellillä olevalle pannarille sinne tänne) muutama omenakuutio ja nokare paistonkestävää marmeladia, ne saavat upota. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla 30–45 min kauniin väriseksi. Annospannarien paksuus vaikuttaa paistoaikaan.

Tarjoile heti lämpimänä esim. vaniljatuorejuuston ja hedelmäpalojen tai hillon kera.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!