Ricottapannarit

---Ricottapancakes_091A1064

Nämä pienet höttöset ovat aamupalojen aatelia. Kuohkeat pikku pannarit Samassa liemessä -ohjelman reseptillä ovat täydellinen yhdistelmä pehmeää ilmavuutta ja rapeaa pintaa.

Kuudelle

  • 1 prk (250 g) ricottajuustoa
  • 1 dl maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • voita paistamiseen
  • 1 banaani

Lisäksi

  • vaahterasiirappia tai hunajaa, banaaniviipaleita, tuoreita marjoja

Valmistusohje

Vatkaa ricotta, maito ja kananmunat kulhos- sa sähkövatkaimella tai laita ne tehosekoitti- meen. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, lei- vinjauhe ja suola. Kaada jauhoseos kulhoon tai tehosekoittimeen ja sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi. Viipaloi banaani.

Kuumenna iso lusikallinen voita paistin- pannussa. Tipauta pannulle isot lusikalliset taikinaa ja asettele päälle muutama banaa- niviipale. Paista keskilämmöllä molemmilta puolilta, kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoile vaahterasiirapin tai hunajan sekä banaaniviipaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.