Ricottapannarit
Nämä pienet höttöset ovat aamupalojen aatelia. Kuohkeat pikku pannarit Samassa liemessä -ohjelman reseptillä ovat täydellinen yhdistelmä pehmeää ilmavuutta ja rapeaa pintaa.
Kuudelle
- 1 prk (250 g) ricottajuustoa
- 1 dl maitoa
- 4 kananmunaa
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- voita paistamiseen
- 1 banaani
Lisäksi
- vaahterasiirappia tai hunajaa, banaaniviipaleita, tuoreita marjoja
Valmistusohje
Vatkaa ricotta, maito ja kananmunat kulhos- sa sähkövatkaimella tai laita ne tehosekoitti- meen. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, lei- vinjauhe ja suola. Kaada jauhoseos kulhoon tai tehosekoittimeen ja sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi. Viipaloi banaani.
Kuumenna iso lusikallinen voita paistin- pannussa. Tipauta pannulle isot lusikalliset taikinaa ja asettele päälle muutama banaa- niviipale. Paista keskilämmöllä molemmilta puolilta, kunnes letut ovat kullankeltaisia.
Tarjoile vaahterasiirapin tai hunajan sekä banaaniviipaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka