Appelsiinifileet suklaajäätelöllä
Kun sinulla on oikein kiire ja haluat kuitenkin tarjoilla tyylikästä jälkiruokaa, tämä resepti on juuri siihen hetkeen.
Neljälle
- 4 appelsiinia
- 4 palloa suklaajäätelöä
- 8 mantelipikkuleipää
Valmistusohje
1. Suikaloi yhden appelsiinin kuori. Leikkaa kaikista appelsiineista n. 2 cm molemmista päistä ja kuori ne terävällä veitsellä niin että saat pois kaiken valkoisen kuoresta.
2. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoista lohkojen välistä. Tee tämä kulhon yllä, niin mehu ei valu hukkaan.
3. Asettele appelsiinifileet neljälle lautaselle, lusikoi päälle appelsiinimehua ja koristele appelsiininkuorella. Aseta päälle jäätelöpallo, tarjoile mantelipikkuleipien kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka