Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mansikkajäätelö – 4 ainesosan herkku valmistuu ilman jäätelökonetta

Mansikkajäätelö Hellapoliisi Kati Jaakonen
MTV
Julkaistu 28.06.2019 14:05

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja. Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile Hellapoliisin reseptiä!

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • ½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Mansikkajäätelö

Valmistusaika: 5 min + 12 h pakastaminen
Annoksia: 4 annosta
​​​​​​​

  1. Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri. Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
  2. Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi