Mansikkajäätelö – 4 ainesosan herkku valmistuu ilman jäätelökonetta

Mansikkajäätelö Hellapoliisi Kati Jaakonen
MTV

Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja. Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile Hellapoliisin reseptiä!

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
  • ½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Mansikkajäätelö

Valmistusaika: 5 min + 12 h pakastaminen
Annoksia: 4 annosta
​​​​​​​

  1. Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri. Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
  2. Pyöritä palloiksi ja tarjoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.