Appelsiinikala

Hienoa ruokaa kesäpäivään.

Neljälle

  • noin 800 g kampelafileetä tai muuta vastaavaa
  • suolaa ja hieman pippuria
  • korppujauhoja
  • vehnäjauhoja
  • 1 tl salviaa
  • 2 appelsiinia
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita korppujauhot, vehnäjauhot ja salvia lautasella. Suolaa kalafileet ja kääntele ne paneerauksessa, anna levätä hetki.

2. Purista ½ appelsiinin mehu, viipaloi loput appelsiineista.

3. Paista kalafileet voissa pari minuuttia molemmin puolin, laita vadille. Kaada appelsiinimehu lämpimien kalojen päälle. Koristele persiljalla ja appelsiiniviipaleilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!