Appelsiinikala
Hienoa ruokaa kesäpäivään.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- noin 800 g kampelafileetä tai muuta vastaavaa
- suolaa ja hieman pippuria
- korppujauhoja
- vehnäjauhoja
- 1 tl salviaa
- 2 appelsiinia
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Sekoita korppujauhot, vehnäjauhot ja salvia lautasella. Suolaa kalafileet ja kääntele ne paneerauksessa, anna levätä hetki.
2. Purista ½ appelsiinin mehu, viipaloi loput appelsiineista.
3. Paista kalafileet voissa pari minuuttia molemmin puolin, laita vadille. Kaada appelsiinimehu lämpimien kalojen päälle. Koristele persiljalla ja appelsiiniviipaleilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka