Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Appelsiinikala

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hienoa ruokaa kesäpäivään.

Neljälle

  • noin 800 g kampelafileetä tai muuta vastaavaa
  • suolaa ja hieman pippuria
  • korppujauhoja
  • vehnäjauhoja
  • 1 tl salviaa
  • 2 appelsiinia
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita korppujauhot, vehnäjauhot ja salvia lautasella. Suolaa kalafileet ja kääntele ne paneerauksessa, anna levätä hetki.

2. Purista ½ appelsiinin mehu, viipaloi loput appelsiineista.

3. Paista kalafileet voissa pari minuuttia molemmin puolin, laita vadille. Kaada appelsiinimehu lämpimien kalojen päälle. Koristele persiljalla ja appelsiiniviipaleilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa