Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetyt persiljakampelat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kampelafileitä on hyvää pitää aina kotona pakastimessa. Tässä kampeloille mukava resepti nopeasti valmistuvaan ruokaan.

Neljälle

  • 600 g kampelafileitä
  • 200 g herkkusieniä silputtuna
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa

Kastike

  • 2 rkl voita
  • 2,5 rkl vehnäjauhoa
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 dl kalalientä
  • suolaa ja pippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Suolaa fileet ja levitä ne työlaudalle. Sekoita sieni- ja persiljasilppu ja nosta ruokalusikallinen jokaiselle fileelle. Kääri rullalle ja aseta ne tiiviisti matalaan pataan. Ripota pinnalle loput hakkeesta. Höylää vähän kylmää voita pinnalle ja keitä fileitä hiljaa 10 minuuttia.

2. Kuullota voi ja jauho pannulla, lisää kerma ja kalaliemi, mausta ja sekoita joukkoon persiljasilppua. Kaada kastike kalojen päälle ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa