Täytetyt persiljakampelat

Kampelafileitä on hyvää pitää aina kotona pakastimessa. Tässä kampeloille mukava resepti nopeasti valmistuvaan ruokaan.

Neljälle

  • 600 g kampelafileitä
  • 200 g herkkusieniä silputtuna
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa

Kastike

  • 2 rkl voita
  • 2,5 rkl vehnäjauhoa
  • 2 dl kahvikermaa
  • 1 dl kalalientä
  • suolaa ja pippuria
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Suolaa fileet ja levitä ne työlaudalle. Sekoita sieni- ja persiljasilppu ja nosta ruokalusikallinen jokaiselle fileelle. Kääri rullalle ja aseta ne tiiviisti matalaan pataan. Ripota pinnalle loput hakkeesta. Höylää vähän kylmää voita pinnalle ja keitä fileitä hiljaa 10 minuuttia.

2. Kuullota voi ja jauho pannulla, lisää kerma ja kalaliemi, mausta ja sekoita joukkoon persiljasilppua. Kaada kastike kalojen päälle ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!