Kampelakääryleet sienitäytteellä
Julkaistu
Kevyttä ja maukasta.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 800 g kampelafileitä
- suolaa
- noin 1 dl valkoviiniä
Täyte
- noin 400 g hienonnettuja herkkusieniä
- 2 salottisipulia, hienonnettuina
- 1 dl hienoksi suikaloitua purjoa
- suolaa ja pippuria
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Suolaa kalat ja laita fileet leikkuulaudalle.
2. Ruskista täyte kevyesti voissa pannulla. Levitä täyte fileille ja kääri ne rullalle.
3. Laita kääryleet tiiviisti kevyesti voideltuun uunivuokaan, kaada päälle viini.
4. Laita vuoka uunin keskitasolle 10-15 minuutiksi kunnes kala tuntuu kypsältä. Ripottele päälle hieman persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa