Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kampelakääryleet sienitäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kevyttä ja maukasta.

Neljälle

  • 800 g kampelafileitä
  • suolaa
  • noin 1 dl valkoviiniä

Täyte

  • noin 400 g hienonnettuja herkkusieniä
  • 2 salottisipulia, hienonnettuina
  • 1 dl hienoksi suikaloitua purjoa
  • suolaa ja pippuria
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Suolaa kalat ja laita fileet leikkuulaudalle.

2. Ruskista täyte kevyesti voissa pannulla. Levitä täyte fileille ja kääri ne rullalle.

3. Laita kääryleet tiiviisti kevyesti voideltuun uunivuokaan, kaada päälle viini.

4. Laita vuoka uunin keskitasolle 10-15 minuutiksi kunnes kala tuntuu kypsältä. Ripottele päälle hieman persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa