Kampelakääryleet sienitäytteellä
Julkaistu
Kevyttä ja maukasta.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 800 g kampelafileitä
- suolaa
- noin 1 dl valkoviiniä
Täyte
- noin 400 g hienonnettuja herkkusieniä
- 2 salottisipulia, hienonnettuina
- 1 dl hienoksi suikaloitua purjoa
- suolaa ja pippuria
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Suolaa kalat ja laita fileet leikkuulaudalle.
2. Ruskista täyte kevyesti voissa pannulla. Levitä täyte fileille ja kääri ne rullalle.
3. Laita kääryleet tiiviisti kevyesti voideltuun uunivuokaan, kaada päälle viini.
4. Laita vuoka uunin keskitasolle 10-15 minuutiksi kunnes kala tuntuu kypsältä. Ripottele päälle hieman persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi