Kampelaa ja ananasta
Julkaistu
Maukasta arkiruokaa.
Neljälle
- 700-800 g kampelafileetä
- suolaa ja pippuria
- vehnäjauhoja
- korppujauhoja
- 1 prk ananasmurskaa
- noin 50 g voita
- 1 pss mantelilastuja
Valmistusohje
1. Mausta kalat. Kääntele ne vehnäjauhojen ja korppujauhojen sekoituksessa ja ravistele ylimääräinen jauho pois.
2. Paahda mantelilastut kevyesti kuivassa paistinpannussa.
3. Paista kalat kypsiksi voissa keskilämmöllä, aseta vadille.
4. Valuta ananasmurska, lämmitä se hitaasti ja levitä kaloille. Ripottele päälle mantelilastut, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa