Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Avokado-katkarapusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Osta suuria, hienoja katkarapuja. Jos ne ovat pakastettuja, sulatat ne parhaiten sanomalehden päällä. Purista avokadoviipaleiden päälle hiukan appelsiinimehua, niin ne eivät tummu.

Neljälle

  • 700 g katkarapuja kuorineen
  • 3 kypsää avokadoa
  • 2 appelsiinia

Kastike

  • 4 rkl rypsiöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1 tl worchestershirekastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut ja viipaloi avokadot.

2. Kuori appelsiinit, poista tarkoin valkoinen kerros ja leikkaa viipaleet kalvottomiksi. Sekoita kaikki kulhossa.

3. Sekoita kastike ja valuta se salaatille.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapusalaatti