Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Melonia katkaravuilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämän ruokalajin voit tarjoilla alkuruokana tai seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 1 pieni vesimeloni
  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • ½ kurkku

Kastike

  • 1 rkl puristettua limemehua
  • 4 rkl sweet chili -kastiketta
  • 2 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Leikkaa melonista kansi pois ja leikkaa tai koverra hedelmäliha kuoresta. Poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Kuori katkaravut, kuutioi kurkku.

2. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset. Lisää katkaravut kastikkeeseen, säilytä muovikelmun alla tarjoiluun asti. Laita myös meloninpalat ja kurkku kylmään.

3. Sekoita meloni ja kurkku katkarapuseokseen ja täytä seoksella meloninkuori. Koristele tuoreella korianterilla.

Tuoreimmat aiheesta

Katkaravut