Katkarapusalaatti
Julkaistu
Raikas salaatti sopii alkupalaksi tai aterian lisukkeeksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 1 kg kokonaisia katkarapuja
- 1 l vettä
- 5,5 dl limettimehua
- 2 punasipulia silputtuna
- 2 rkl soijakastiketta
- suolaa
- mustapippuria
- 2 kurkkua paloiteltuna
- 1 paprika paloiteltuna
- 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Kuori katkaravut. Laita isoon kulhoon. Sekoita vesi, limettimehu, punasipuli, soijakastike, suola ja pippuri. Kaada marinadi katkarapujen päälle, sekoittlee varovasti ja anna marinoitua vähintään puolisen tuntia.
Lisää kurkku- ja paprikakuutiot ja tillisilppu. Sekoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"