Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Raikas salaatti sopii alkupalaksi tai aterian lisukkeeksi.

Ainekset

  • 1 kg kokonaisia katkarapuja
  • 1 l vettä
  • 5,5 dl limettimehua
  • 2 punasipulia silputtuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 kurkkua paloiteltuna
  • 1 paprika paloiteltuna
  • 1 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Kuori katkaravut. Laita isoon kulhoon. Sekoita vesi, limettimehu, punasipuli, soijakastike, suola ja pippuri. Kaada marinadi katkarapujen päälle, sekoittlee varovasti ja anna marinoitua vähintään puolisen tuntia.

Lisää kurkku- ja paprikakuutiot ja tillisilppu. Sekoita.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapusalaatti