Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Balsamicoliemi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on täydellinen, hapanimelä kastike lihalle. Tarjoile kuumana tai haaleana.

Neljälle

  • 1 ½ rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • ½ rkl sokeria
  • 1 maustemitta valkopippuria
  • 8 cl balsamiviinietikkaa
  • voita
  • 1 salottisipuli
  • 8 dl häränhäntälientä
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

1. Keitä häränhäntäliemi kokoon kunnes sitä on jäljellä 5 dl.

2. Hienonna salottisipuli ja valkosipuli.

3. ”Hikoiluta” sipuleita voinokareessa ja lisää balsamico. Keitä kokoon kunnes kolmannes on jäljellä.

4. Siivilöi pois sipulit ja sekoita häränhäntäliemi ja balsamico. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.

5. Lisää valkoinen balsamiviinietikka tarjoillessa.

Tuoreimmat aiheesta

Liemi