Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Toscapäärynät sitruunan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä jälkiruoka onnistuu myös omenista.

Neljälle

  • 4 isoa päärynää kuorittuina ja halkaistuina
  • 1 pussi mantelilastuja
  • ½ dl sokeria
  • 50 g voita
  • 1 rkl kahvikermaa
  • 1 rkl vehnäjauhoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Aseta päärynänpuolikkaat uunivuokaan. Purista päälle sitruunamehua ja ripottele kuoriraaste.

2. Sekoita loput ainekset kasarissa. Kuumenna seos ja sekoita, kunnes sokeri on sulanut. Levitä toscaseos päärynöiden pinnalle ja paista uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoile jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Päärynäpiirakka