Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Banaanilettuja ja vaahterasiirappia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on suosikkiherkku, joka sopii niin isoille kuin pienillekin! Tarjoile letut jälkiruokana tai ylellisenä viikonloppuaamiaisena.

Neljälle

  • 2 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • ½ tl suolaa
  • n. 2 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 3-4 banaania, viipaloituina
  • kanelia
  • vaahterasiirappia

Valmistusohje

1. Vatkaa lettutaikina, laita se jääkaappiin turpoamaan 20 minuutiksi. Paista pieniä, ohuita lettuja.

2. Kuumenna uuni 250 asteeseen, napsauta vain ylävastus päälle. Kääntele banaaniviipaleet kanelissa. Taittele letut neljään osaan ja täytä ”taskut” banaaneilla. Laita letut uunivuokaan.

3. Kuumenna letut nopeasti uunissa, kun olet paistanut kaikki valmiiksi. Norota päälle vaahterasiirappia ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut