Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuoreananasta toscapeitteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihana talvijälkiruoka joka sopii lapsille ja aikuisille. Valmistele hedelmät ja toscataikina etukäteen ja gratinoi ennen tarjoilua. Sekä jäätelö että kermavaahto sopivat tämän yksinkertaisen, mutta ah, niin maukkaan jälkiruoan kera!

Neljälle

  • 2 pientä ananasta

Peite

  • 2 pss mantelilastuja
  • ½ dl kidesokeria
  • 50 g voita
  • 1 rkl kahvikermaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Sekoita peitteen ainekset kattilassa, hauduta kunnes voi on sulanut.

3. Halkaise ananas pituussuuntaan ja paloittele hedelmäliha.

4. Laita vuokaan ja levitä toscataikina päälle. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Ananas