Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Muhkeat banaaniohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Letuistahan pitävät melkein kaikki. Tämä jälkiruoka on kyllä melko muhkea ja sopiikin parhaiten kevyen aterian päätteeksi.

Neljälle

  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoa
  • 2 rkl voisulaa
  • 2 banaania viipaleina
  • juoksevaa hunajaa
  • kanelia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa yhteen munat, suola, maito, jauho ja voisula. Anna taikinan turvota 20 minuuttia. Sulalta hiukan voita kuumalla pannulla ja paista ohukaiset.

2. Sekoita kaneli banaaniviipaleisiin kulhossa. Taittele ohukaiset neljään osaan ja täytä ne banaanilla. Aseta uunivuokaan, valuta hunajaa ohuena nauhana lettupakettien päälle ja pane uuniin 2-3 minuutiksi.

3. Tarjoile jäätelön kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut