Muhkeat banaaniohukaiset

Letuistahan pitävät melkein kaikki. Tämä jälkiruoka on kyllä melko muhkea ja sopiikin parhaiten kevyen aterian päätteeksi.

Neljälle

  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoa
  • 2 rkl voisulaa
  • 2 banaania viipaleina
  • juoksevaa hunajaa
  • kanelia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa yhteen munat, suola, maito, jauho ja voisula. Anna taikinan turvota 20 minuuttia. Sulalta hiukan voita kuumalla pannulla ja paista ohukaiset.

2. Sekoita kaneli banaaniviipaleisiin kulhossa. Taittele ohukaiset neljään osaan ja täytä ne banaanilla. Aseta uunivuokaan, valuta hunajaa ohuena nauhana lettupakettien päälle ja pane uuniin 2-3 minuutiksi.

3. Tarjoile jäätelön kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.