Bloody Mary, Mimosa ja mansikkadrinkki
Hedelmäinen, jäinen ja pitkä - Siinä täydellisen kesäjuoman ominaisuudet. Tässä niitä kolme, joissa kaikissa on runsaasti vihannesten ja hedelmien makua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 annos
Bloody Mary
- 1 osa vodkaa
- 3 osaa tomaattimehua
- sellerisuolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- muutama tilkka worcestershirekastiketta/Tabascoa
- jäämurskaa
- sellerinvarsi
Mimosa
- 1 osa tuoretta appelsiinimehua
- 1 osa kuohuviiniä
- jäitä
- appelsiinilohko
Mansikkadrinkki
- 1 osa roseeviiniä
- 1 osa hedelmälimonadia
- tuoreita mansikoita
- jäämurskaa
Valmistusohje
1. Bloody Mary: Sekoita vodka ja tomaattimehu suoraan lasiin. Mausta sellerisuolalla, vastajauhetulla mustapippurilla ja muutamalla tipalla worcestershirekastiketta ja/tai Tabascoa. Lisää runsaasti jäitä ja koristele drinkki sellerinvarrella.
2. Mimosa: Kaada appelsiinimehu lasiin ja lisää jääkylmää kuohuviiniä ja jääpaloja. Koristele appelsiinilohkoilla.
3. Mansikkadrinkki: Sekoita roseeviini ja virvoitusjuoma lasiin. Lisää runsaasti tuoreita mansikoita ja jäämurskaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka