Reseptin tarjoaa:
Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita aineista nopeasti taikina. Laita taikina jääkaappiin n. 30 minuutiksi. Painele laakean piirakkavuoan pohjalle. Mikäli on kiire, taikinan voi taputella vuokaan jauhoja apuna käyttäen ilman jääkaappiin laittoa. Esikypsennä pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min.
Laita kypsennetyn piirakkapohjan päälle katkarapuja, murustettua sinihomejuustoa, tilliä ja juustoraastetta. Mausta täyte. Kaada piirakan päälle muna-kermaseos ja paista 200-asteisessa uunissa, keskitasolla n. 30 min.
Vinkki: Voit käyttää myös valmista piirakka- , voi- tai lehtitaikinaa (1 pkt) piirakan pohjana.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy