1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Paista broilerifileet kullanruskeiksi molemmin puolin, mausta suolalla ja pippurilla ja jatka kypsentämistä uunissa 8-10 minuuttia.
2. Aioli: Nypi basilikanlehdet varsista, säästä muutama lehti koristeluun. Poista chilistä siemenet. Sekoita chili, basilikanlehdet, sambal oelek, puristettu valkosipulinkynsi, majoneesi ja ranskankerma sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
3. Viipaloi broilerifileet ja sekoita aioliin. Kuori kurkku ja leikkaa paksuiksi suikaleiksi. Revi salaatinlehdet, leikkaa tomaatti lohkoiksi ja suikaloi punasipuli. Paahda leipäviipaleet ja leikkaa ne kulmasta kulmaan kolmioiksi. Pane jokaiselle lautaselle yksi leipäkolmio. Jaa salaatit ja sipulit viipaleille, lusikoi päälle broileriseosta ja koristele tomaattilohkoilla ja kurkkusuikaleilla. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa, parmesaanijuustoraastetta ja pinjansiemeniä.