- Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä. Sekoita, jotteivät nauhat takertuisi toisiinsa.
- Kuumenna öljy suurella pannulla ja paista kesäkurpitsat, kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Laita paistetut kesäkurpitsat talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy imeytyisi siihen.
- Lisää suolaa kesäkurpitsoille, kun ne ovat vielä kuumia.
- Laita pannu paistoöljyineen sivummalle myöhempää käyttöä varten.
- Valuta pasta juuri ennen al dente -vaihetta ja laita kesäkurpitsojen paistamiseen käytetyn öljyn sekaan.
- Lisää kesäkurpitsat, kaprikset ja puolet silputusta mintusta.
- Sekoita hyvin, lisää suolaa jos tarpeen.
- Laita tarjoiluastiaan, koristele kapriksilla ja lopuilla mintuilla.
- Tarjoile välittömästi.