1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipuli. Ripottele suolaa, pippuria ja rosmariinia leikkuulaudalle. Kierittele häränfileetä mausteissa niin että ne tarttuvat lihaan joka puolelle. Ruskista liha joka puolelta kuumassa oliiviöljyssä. Lisää valkosipuli juuri ennen kun liha nostetaan pannusta. Jälkipaista lihaa uunissa kunnes sisälämpötila on 38 astetta. Anna lihan jäähtyä ja laita se sitten hetkeksi pakastimeen, niin sitä on helpompi viipaloida. Viipaloi liha ohuesti terävällä veitsellä.
2. Yrttikastike: Hienonna ruohosipuli ja basilika. Sekoita ne salaatin, persiljan ja oliiviöljyn kanssa sauvasekoittimella. Mausta viinietikalla, murusta mukaan liemikuutio ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Piparjuurikastike: Purista sitruunasta mehu. Vatkaa ranskankerma, maito, piparjuuri ja sitruunamehu kastikkeeksi. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.
4. Asettele ruoka isolle vadille tai neljälle lautaselle. Huuhdo ja puhdista salaatinlehdet, hienonna saksanpähkinät. Asettele salaatinlehdet alimmaksi, ripottele päälle pähkinöitä ja asettele lihaviipaleet päälle. Tiputtele päälle kastikkeita, koristele pecorinolla. Aseta mustapippurimylly esiin niin että jokainen voi maustaa itse lisää maun mukaan.