1. Puhdista lihasta mahdolliset kalvot ja suonet ja pane se pakastimeen vähintään vuorokaudeksi. Anna sen sitten sulaa hieman, jolloin siitä pystyy leikkaamaan paperinohuita viipaleita.
2. Kastike: Hienonna basilikanlehdet erittäin hienoiksi. Sekoita keskenään oliiviöljy ja puristettu sitruunamehu, suola ja pippuri ja lisää joukkoon basilikasilppu sekoittaen.
3. Leikkaa tortillapohja suikaleiksi ja friteeraa (keitä) niitä 190-asteisessa öljyssä noin 7 sekuntia. Nosta suikaleet öljystä ja valuta talouspaperilla.
4. Tipauta muutama tippa kastiketta neljälle asetille. Asettele sen jälkeen lautasille lihaviipaleet hieman limittäin, koristele machesalaatilla ja tortillasuikaleilla. Nosta pöytään annosten lisäksi myös suola- ja pippurimylly sekä kastikeastia, jolloin kukin ruokailija saa itse maustaa annoksensa makunsa mukaan.