Pullo Chianti Classicoa ja farrorisotto ovat yhdistelmä, jota eivät kuninkaallisetkaan vierastaisi. Ja eivätkö sanat
- Lämmitä isossa paistinpannussa neitsytoliiviöljy ja yksi ruokalusikallinen voita.
- Lisää sipulit ja paista ne läpikuultaviksi. Lisää venhänjyvät ja jatka sekoittamista.
- Kun farro on vähän paistunut, lisää kuppi viiniä ja anna imeytyä. Sekoita huolellisesti.
- Kun viini on kokonaan haihtunut, kaada 1/2 kuppia kasvislientä. Jatka sekoittamista ja lisää kasvislientä. Toista prosessi kunnes liemi on kokonaan imeytynyt.
- Toista prosessi myös viinin kanssa. Keitä toiset 12-15 minuuttia kunnes seos on al dente.
- Sekoita raastettu grana-padano - juusto ja loput voista pehmeään ja aaltoilevaan risottomassaan. Tarjoile heti.